O nama

ZAŠTO POSLOVATI SA NAMA?
Naš osnovni cilj je zadovoljstvo kupca. Orijentirani smo prema korisnicima u smislu optimalnog rešenja vodeći pri tome računa o kvalitetu,roku isporuke i ceni!
Link....
ZAŠTO? - Vedeto plus d.o.o
Odnosi s našim korisnicima zasnivaju se na međusobnom poverenju, jer smo im stalno dostupni, komuniciramo i slušamo njihove zahteve i želje.
Link....
NAŠA MISIJA JE POSVEĆEN RAD....
Rezultat je i više nego povoljan – zadovoljni korisnici koji se uvek vraćaju. Time je i ostvaren naš cilj – obostrano zadovoljstvo korisnika i naše firme.
Link.....
PRILAGOĐAVAMO SE VAŠIM POTREBAMA..
Ako mislite da bi naša firma mogla zadovoljiti vaše potrebe javite se na naše kontakt adrese i postanite jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih korisnika.
Link....
Carinsko posredovanje je naša osnovna delatnost
Posredujemo u svim vrstama carinskog postupka pri uvozu, izvozu ili transportu robe, za sva pravna lica u Republici Srbiji...
Link...
Suština našeg posla...
nije samo carinsko posredovanje već pronalaženje najefikasnijeg puta za ispunjenje želja i potreba klijenata. Cilj našeg poslovanja i zaposlenih u Vedetoplus-u je da kupac uvek bude zadovoljan pruženom uslugom i tako ostane veran našoj firmi.
Link...
Previous
Next

Dobrodošli na našu web prezentaciju

Porodični biznis  je danas jedan od najznačajnijih generatora bogatstva i zaposlenosti u svetskoj privredi. Iako je teško tačno proceniti njihovu zastupljenost u globalnim okvirima,određene procene kažu da se učešće preduzetničkih firmi koje su osnovale ili vode porodice,kreće u rasponu od 65 do 90 odsto, u odnosu na ukupan broj aktivnih preduzeća u svetskoj ekonomiji.
Prenoseći ogromno iskustvo naslednicima koji nastavljaju da vode porodični biznis pri tom iskustvo stečeno godinama nastale su mnoge firme, neke manje a neke  veoma uspešne.
Tako je Vedeto plus d.o.o. samo nastavio tradiciju, unapredio poslovanje i stekao odlične pozicije na  našem tržištu.Borba nije laka ali opstaju oni uporni i posvećeni poslu.

Carinsko posredovanje je naša osnovna delatnost. Posredujemo u svim vrstama carinskog postupka pri uvozu, izvozu ili transportu robe, za sva pravna  lica u Republici Srbiji.

Naša glavna destinacija po pitanju transporta je Velika Britanija, Skandinavija, Belgija i naravno tu postižemo sjajne rezultate.

Starija ćerka firma  Vedeto d.o.o. je međunarodna špedicija koja Vam pruža kompletnu uslugu transporta. Pod poslovima međunarodne i unutrašnje špedicije koje predstavljaju osnovnu delatnost preduzeća, podrazumevaju se poslovi zaključivanja ugovora o prevozu u svim vidovima saobraćaja, organizovanje prevoza sopstvenim i tuđim prevoznim sredstvima, posredovanje u obavljanju carinskih radnji, skladištenja robe, organizovanje zbirnog i integralnog transporta, i tarifska obrada dokumenata.

Obavljamo prevoz iz i u Austriju, Crnu Goru, Češku, Francusku, Holandiju, Hrvatsku, Italiju, Mađarsku, Makedoniju, Nemačku, Poljsku, Portugaliju, Sloveniju, Španiju i Švajcarsku.

U carinskom postupku nužno je poštovati propisanu carinsku proceduru kao i kvalitetno organizovati kompletan proces koji podrazumeva najniže moguće troškove. Dobro poznavanje zakonske regulative i iskustvo vašeg špeditera u carinskom posredovanju osigurava vam unapređenje vašeg poslovanja.

U poslovanju s našom firmom naši komitenti shvatili su da je dobra priprema najvažnija te nas svakodnevno kontaktiraju pre nego što robu naruče ili je misle naručiti. Ovakvim načinom rada otklanjamo mogućnost dodatnih komplikacija koje mogu dovesti do neželjenih troškova, do lošeg imidža  preduzeća i carinskih prekršaja. Stoga, kontaktirajte nas, a mi ćemo vam dati savet kako sve to izbeći.